Kkedzii4

2/4-94 - 18/5-2010. Dogulas <3 Just stay strong..

31/1-2013..

Kategori: Allmänt

Hellusan!. Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men har dock inte haft tid eller jo de har jag förstås men har inte orkat men nu gör jag det har precis kommit hem ifrån min prao..
Ehm imåndags så vart det skola sa till dom att ja skulle praoa på tisdagen så jag skulle inte komma då så de visste om det så på tisdagen började jag klockan 12 skönt o få sova ut lite längre gick till jobbet gjorde nästan absolut ingenting satt bara i soffan och höll dem sällskap skulle egentligen sluta vid 4 tiden men fick jobba över till klockan 6 -.- men det funkade ändå när jag slutade så gick jag självklart hem o vi åt middag vid 8 tiden sedan snackade ja med pettter somnade väl någon gång..
Onsdag ; Vaknar tidigt som vanligt klädde på mig gick till skolan i ösregn kommer dit sätter mig i fötäljen o min lärare kommer och säger till mig ; Näemen hej jonna är du här? tänkte för mig själv jaklart var skulle jag annars vara tänkte jag sen berättar hon att min klass är ledig den dagen jag bara jaha men hallå det kunde ni ha sagt nå om tidigare!.. dem hade tydligen fått hemuppgift så jag bara kiss my ass blev fan lack så fick gå hem och sen sa jag ja jag vart ju inte här i tisdags men då säger min lärare jaha men oj då måste vi ändra din ogiltligt frånvaro eller vafan det heter jag bara va?, sen sa jag att jag berättade de för min andra att jag skulle praoa så drf skulle jag inte komma så hoppas på fan att dom ändrar det... Så gick hem o gjorde uppgiften somnade sen... Nu har jag precis kommit hem och har kollat mina bloggar och nu ska jag faktiskt sluta och skriva så bye !(: