Kkedzii4

2/4-94 - 18/5-2010. Dogulas <3 Just stay strong..

Syskonkärlek.

Kategori: Allmänt

Jag har världens bästa bästa syster och för henne gör jag verkligen allt för är så tacksam att hon finns där för mig hon ställer alltid upp i alla lägen när jag behöver det. Jag vet att de är många syskon som kanske bråkar ofta med varandra men jag o mina systrar har aldrig bråkat mot varandra utan vi kommer istället bra överens med varandra o det är tur!. Men visst alla systrar står mig jättenära o betyder massor för mig men en som jag har riktigt nära mig är min 3;e storasyster o hon heter Jane Kedziora.. Allt hon har gjort för mig hon är verkligen en stjärna, hon är underbar och fin.. När ja mår dåligt så kan ja bara prata med henne om exat allt o sen efter ett tag så kan hon få mig på bättre humör.

Utan henne hade ja inte varit den som jag är idag,

Du har ett hjärta utav guld och du är guldvärld.

Du är mitt allt, mitt hjärta, min kärlek..

Kommer alltid o finnas där för dig och jag vet att du gör detsamma för mig.

Just nu är du på andra sidan jordklotet vilket är lite synd för hade egentligen behövt dig här hemma men du ska vet att du är i mitt hjärta o i mina Tankar så du är med mig nästan hela tiden.

Lite gammla bilder kanske men orkade inte leta efter nya, Men storasyster jag älskar dig över hela mitt hjärta, klarar mig inte utan dig!♥